1 πακέτο μακαρόνια (κατά προτίμηση λαζάνια ή πένες)
10 φέτες μπέικον
10 φέτες ζαμπόν
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι
1 πακέτο κρέμα γάλακτος 3,5% λιπαρά
αλάτι
πιπέρι
τυρί τριμμένο για το σερβίρισμα
εκτέλεση
σε μια κατσαρόλα βάζουμε νερό να βράζει και προσθέτουμε αλάτι κατά την προτίμησή μας.
μόλις το νερό είναι έτοιμο, προσθέτουμε τα μακαρόνια και τα αφήνουμε να βράσουν για 10 λεπτά.
παράλληλα, ψιλόκόβουμε το κρεμμύδι, το μπέικον και το ζαμπόν.
όταν τα μακαρόνια είναι έτοιμα τα σουρώνουμε και στην κατσαρόλα μας προσθέτουμε 3-4 κουταλιές της σούπας λάδι για να τσιγαρίσουμε τα ψιλοκομμένα υλικά μας.
τσιγαρίζουμε το ζαμπόν, το μπέικον και το κρεμμύδι για 3-4 λεπτά και στη συνέχεια ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα τα ζυμαρικά μας. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος.
αφήνουμε δυο λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς σε χαμηλή φωτιά και στη συνέχεια βγάζουμε την κατσαρόλα από το μάτι.